Wij zijn verzot op augurken, zure welteverstaan, en willen het genie van de guurk hier bezingen. Daarnaast willen wij ook de wereld verbeteren. Het hoeft geen betoog dat het eerste prioriteit is. We zijn dan ook van hier. Nog iets: we houden van ironie. En: feel free to leave a message.

woensdag 30 juli 2008

Tot laters...

Beste bezekes en beskes,

Wij verplaatsen onszelve binnen een kort tijdje voor een iets langer tijdje naar elderswaarts alwaar wij van onze computerverslaving zullen moeten afkicken. Willen of ni, kunnen of ni, het moet stoppen. Daarom zal deze blog met een aan waarschijnlijkheid grenzende zekerheid een heel tijdje op de quo blijven staan qua status.

Wij verontschuldigen ons voor het psychisch ongemak dat onze weblog veroorzaakt, zowel door er (geweest) te zijn als door er binnenkort even niet meer te zijn.

De/het persona.

P.S.: Het zal u verblijden (of indien u een slechte karakter heeft, juist niet) dat onze gemoedstoestand alweer ver in de plus staat, en niet langer onder het nulpunt zoals bij de vorige log. Hoera!

1 opmerking:

Anoniem zei

Oh nee, waarmee moet ik mijn lege dagen dan mee vullen??? Okee, ik moet dringend op zoek naar een job zeker? Gelukkig is daar je nieuwe blog/wordpress, want ja, fijn nieuws van Soowfie kan ik toch niet zo lang missen...